Hae tästä blogista

torstai 18. lokakuuta 2018

2. päivä: Annikki kiertää Fuenlabradan nähtävyyksiä - Estadio Fernando Torres

Vilhon hoputtaessa aamiaiselle, Annikki haluaa vielä vetää raskaat verhot auki kulmahuoneen isojen ikkunoiden edestä ja avata tuuletusikkunan nähdäkseen millainen sää on tänään. Taivas on pilvessä mutta ilma tuntuu yhtä leppeältä kuin illalla.

Hotellin aamiaissalissa ei ole Susivuorten lisäksi kuin työmatkalaisia. Noin 25 km Madridin keskustasta lounaasen sijaitseva Fuenlabrada ei olekaan varsinainen turistikohde vaan parintuhannen asukkaan maalaiskylästä 1970- ja 1980-luvuilla väkiluvultaan kymmenkertaiseksi kasvanut Madridin esikaupunki, jossa on vilkas liike- ja opiskelijaelämä. Annikki kuitenkin tietää Fuenlabradassa yhden paikan, joka Susivuorten on nähtävä. Se on suuren sairaalan ja Universidad Rey Juan Carlosin kulmilla oleva Estadio Fernando Torres.

Yhdelle Annikin suosikkijalkapalloilijalle, Fernardo Torresille omistettu C.F. Fuenlabradan stadion on nopeasti nähty. Hienointa 3000 katsojaa vetävässä stadionissa on sen pääsisäänkäynti. Muut osat v. 2011 avatusta stadionista näyttävät vähän keskeneräisiltä. Täytynee odottaa, että Fuenlabradan suuri poika,  El Niño palaa Japanista ja panee stadionin kuntoon eläkepäiviään varten.



Estadio Fernando Torres

Ei kommentteja: